uk flag de flag
Uw Project
Ons Product
rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images rotation images

Inter Boat Marinas - Het bedrijf
Inter Boat Marinas, opgericht in 1986, is specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, fabricage en installatie van drijvende steigers en turn key marinas. Ruim 1.200 projecten zijn de afgelopen jaren zowel in Nederland, Europa als daarbuiten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers. Grote en kleine jachthavens, watersportverenigingen maar ook vele particulieren maken reeds lange tijd naar volle tevredenheid gebruik van onze drijvende steigers.

Turn key
Ons specialisme is het ontwerpen en aanleggen van complete jachthavens met alle benodigde voorzieningen. Met de Inter Boat Marinas “turn key” alles-in-één-hand formule kunnen wij u van dienst zijn met deskundig advies en uitvoering op het gebied van waterbouwwerkzaamheden, waaronder de aanleg van drijvende en vaste steigers, heiwerken, damwanden, baggerwerken, water- en elektriciteitinstallaties, hekwerken, toegangscontrole, boothellingen en kraanfaciliteiten.

Drijvende steigers
De toepassing, de plaats en de lokale omstandigheden zijn belangrijke gegevens bij de voorbereiding van ieder ontwerp. Inter Boat Marinas verzorgt graag een gericht advies en ontwerp voor uw project waarbij wij u adviseren, op basis van de volgende drijvende steiger systemen:

Atlantic: thermisch verzinkt stalen frame;
Laguna: zeewater bestendig aluminium frame;
Drijvers: RVS gewapend beton / polyethyleen drijvers / polyethyleen buizen;       
Mylos: betonnen drijfblokken met geprofileerd loopdek;
Interfloat: betonnen steiger met geprofileerd loopdek;
Golfbreker: zware betonsteiger van speciaal ontwerp;
Connect-A-Dock: kunststof modulair steigersysteem;
Olympia: steiger met speciaal laag vrijboord.

 NIEUWS

 Impressie HISWA te water 2015
 
 Nu beschikbaar: gebruikte steigers 

 Wij bieden u een uitgebreid assortiment van loopdektoepassingen op onze drijvende steigers.

Leven en bewegen met het water. Drijvende steigers, terrassen en bruggen maken het water toegankelijk. U kunt onze drijvende steigers ook toepassen als drijvend (horeca)terras, roei-, zwem-, vis- of kanosteiger. Eveneens is het mogelijk onze betonnen drijvende steigers te gebruiken als basis voor een drijvende recreatiewoning, havenkantoor, tankstation etc. De mogelijkheden zijn legio! 

?