Met dit kunststof modulaire steigersysteem kan eindeloos gecombineerd worden en het is bovendien eenvoudig zelf te monteren. Connect-A-Dock is geschikt voor de zwem-, roei- en kanosport. Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden voor drijvende privésteigers en zwemplatformen. Systeem Connect-A-Dock is alleen geschikt voor beschutte locaties.

In het steigersysteem Connect-A-Dock zijn twee series opgenomen:

  • de 1000 serie, waarmee steigers en platformen samengesteld kunnen worden met een vrijboordhoogte van 20 cm. Dit systeem is het meest geschikt voor kleinere wateren of baaien die worden beschermd tegen golven. De 1000 serie biedt ideale mogelijkheden voor platformen of steigers voor zwemmen, vissen of varen. Door het lage profiel kunnen boten, kajaks en kano’s bovendien makkelijk uit het water op de steiger getrokken worden.
  • de 2000 serie, waarmee steigers en platformen samengesteld kunnen worden met een vrijboordhoogte van 43 cm. Dit hogere drijvende doksysteem is zeer geschikt voor het aanmeren van lichte boten zoals zeilboten en catamarans.

Beide series bieden elementen van verschillende formaten. De milieuvriendelijke polyethyleen elementen zijn voorzien van een antisliplaag en zijn bestand tegen UV-stralen, zout water en zeer warme en koude temperaturen.

Systeem Connect-A-Dock kent een uitgebreid assortiment accessoires. Daarnaast behoren Connect-A-Ports en YAKports tot de mogelijkheden. Het aanmeren, in- en uitstappen van de jetski, kajak of kano wordt met deze ports heel eenvoudig.

Meer informatie dit systeem vindt u hier. Daarnaast zijn de vele mogelijkheden van dit systeem vermeld op de website van Connect-A-Dock en in de brochure.