uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Algemeen


Leven en bewegen met het water. Onze drijvende steigers, terrassen en bruggen maken het water optimaal toegankelijk!

Drijvende steigers voor jachthavens zijn onze specialiteit! Daarnaast zijn onze steigers ook uitstekend bruikbaar als (horeca)terras, roei-, zwem-, vis- of kanosteiger. Bent u op zoek naar een ideale basis voor bijvoorbeeld een drijvende recreatiewoning, ponton of havenkantoor? Dan bieden onze betonnen drijvers uitkomst. De mogelijkheden zijn legio!


Inter Boat Marinas verzorgt graag een gericht advies en ontwerp voor uw project op basis van de volgende drijvende steiger systemen:

- Systeem Atlantic: thermisch verzinkt stalen frame;
Systeem Laguna: zeewater bestendig aluminium frame;
- Drijvers: RVS gewapend beton / polyethyleen drijvers / HDPE buizen;                                    
Systeem Interfloat: betonnen steiger met geprofileerd loopdek;
Systeem Golfbreker: zware betonsteiger van speciaal ontwerp;
- Systeem Connect-A-Dock: kunststof modulair steigersysteem;
- Systeem Olympia: steiger met speciaal laag vrijboord. 

 NIEUW beschikbaar: gebruikte 
drijvende steigers en drijvende huursteigers. 
Wij bieden u een uitgebreid assortiment van loopdektoepassingen op onze drijvende steigers.


Inter Boat Marinas - Het bedrijf
Inter Boat Marinas, opgericht in 1986, is specialist op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, fabricage en installatie van drijvende steigers en turn key marinas. Ruim 1.500 projecten zijn de afgelopen jaren zowel in Nederland, Europa als daarbuiten gerealiseerd voor een groot aantal opdrachtgevers. Grote en kleine jachthavens, watersportverenigingen maar ook vele particulieren maken reeds lange tijd naar volle tevredenheid gebruik van onze drijvende steigers.

Bereikbaarheid: Ook in de huidige gezondheidssituatie kunt u rekenen op onze maximale inzet en dienstverlening. Hierbij houden we ons vanzelfsprekend aan de richtlijnen die ingesteld zijn in verband het coronavirus. Door de lage bezetting op ons kantoor zijn wij via ons centrale nummer mogelijk niet altijd direct bereikbaar. Wij verzoeken u dan ook om zoveel mogelijk contact te zoeken via mail: info@interboatmarinas.nl en de bij u bekende doorkiesnummers te gebruiken. U ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van ons. Bij voorbaat hartelijk dank!