uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Gebruikt materiaal

Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Gebruikt materiaal Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Gebruikt materiaal

HUURSTEIGERS

Inter Boat Marinas beschikt over een ruime hoeveelheid volwaardige jachthavensteigers voor tijdelijke projecten. De elementen, van het systeem Atlantic, hebben een afmeting van 6x2 meter. Ze kunnen nog sneller geïnstalleerd worden dan de standaard steigers van dit systeem en zijn voorzien van zwarte polyethyleen drijvers. We kunnen door het bijplaatsen van extra drijvers, hogere of lagere drijvers het drijfvermogen en vrijboord aanpassen. Ook kunnen de elementen zo geschakeld worden zodat er platforms gemaakt kunnen worden van grote afmetingen. Informeer naar de mogelijkheden. In veel gevallen zijn er ook snelle oplossingen voor de verankering, bijvoorbeeld met lijnen aan ankers op de waterbodem.


NIEUW BESCHIKBAAR GEBRUIKTE HOOFDSTEIGERS EN VINGERPIEREN

In verband met het vernieuwen van de jachthaven van een van onze opdrachtgevers komen er in januari 2022 hoofdsteigers en vingerpieren beschikbaar. Er komen 2 systemen beschikbaar:

Polyester met betondrijvers:
• Hoofdsteigerdekken op glasvezelversterkte cementdrijvers van ca. 2 meter breed;
• Vingerpieren op glasvezelversterkte cementdrijvers van 7,5 meter, 9 meter en 10,5 meter lang.

Hardhout:
• Hoofdsteigerdekken op met hout beklede polystyreen blokken van ca 1,80 meter breed;
• Vingerpieren op met hout beklede polystyreen blokken van 5 meter, 6 meter en 7 meter lang.
 
Mail ons – geheel vrijblijvend – voor meer informatie.