uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Fotopresentatie

Systeem Atlantic is een robuust drijvend modulair steigersysteem met een verzinkt stalen frame dat geschikt is voor gebruik in kustwater, rivieren en grote binnenwateren.
Klik hier voor de Systeem Atlantic fotopresentatie.
Systeem Laguna is een modern duurzaam drijvend modulair steigersysteem met een onderhoudsvrij aluminium frame dat geschikt is voor gebruik in beschermde havenlocaties en gebieden met strenge klimatologische omstandigheden.
Klik hier voor de Systeem Laguna fotopresentatie.
Onze drijvende steigersystemen Atlantic, Atlantic Coastal en Laguna zijn uitgerust met twee typen drijvers. De DF-drijvers zijn zware, met roestvrijstaal gewapende betonnen drijvers die gebruikt worden voor de hoofdsteigers. De RF-drijvers zijn gemaakt van polyethyleen en worden zowel voor de hoofdsteigers als de vingerpieren gebruikt.
Klik hier voor de Drijvers fotopresentatie.
De betonsteiger type Interfloat 2500 is ontworpen voor jachthavens en voor commerciële toepassingen wanneer hoge belastingen worden gevraagd. De constructie is zeer sterk en geheel onderhoudsvrij hetgeen een lange levensduur, minimaal 40 jaar, garandeert. Het fraai afgewerkte anti-slip bovendek geeft de steiger een esthetisch aantrekkelijk uitzien.
Klik hier voor de Systeem Interfloat fotopresentatie.

Golfbrekers, van waterdicht gewapend beton voorzien van thermisch verzinkt stalen hoofdwapening, hebben door de massieve constructie een goed golfafbrekend vermogen en zijn geschikt voor beschutte kustgebieden, rivieren en binnenwateren.
De golfbrekers zijn onderhoudsvrij.
Klik hier voor de Golfbreker fotopresentatie.

Connect-A-Dock, een fraai en solide ontwerp kunststof drijvende steigers, eenvoudig zelf te monteren en eindeloos te combineren.
Klik hier voor de Connect-A-Dock fotopresentatie.
Systeem Olympia is een speciaal door Inter Boat Marinas ontwikkelde drijvende roeisteiger die optimaal afgestemd is op de (professionele) roeisport. Perfect toepasbaar als roei- & kanosteiger maar eveneens als vissteiger of drijvend privéterras, de mogelijkheden zijn legio!
Klik hier voor de Systeem Olympia fotopresentatie.

 


Roeibanen
Inter Boat Marinas installeert al vele jaren voor diverse opdrachtgevers roeibanen met bijbehorende  startvlotten en starttorenplatforms.
Klik hier voor de fotopresentatie over roeibanen.
Turn key marinas
Inter Boat Marinas realiseert uw drijvende steigerproject naar keuze compleet met ontwerp, heiwerken, verankering, installatie, technische voorzieningen en onderhoud.
Wij kunnen u daarbij ook voorbereidende of aanvullende grond-, weg-, en waterbouwwerkzaamheden bieden.
Klik hier voor de Turn key marinas fotopresentatie.