uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Inter Boat Marinas bouwt twee nieuwe jachthavens

Inter Boat Marinas bouwt twee nieuwe jachthavens

Inter Boat Marinas uit Puttershoek heeft recent twee overheidsopdrachten ontvangen. Één behelst de complete bouw van de Bataviahaven in Lelystad en de andere de 2e haven in Scheveningen.

De Bataviahaven wordt ingericht als grote evenementenhaven,  in deze haven zullen jaarlijks De Sloepenshow , de Hiswa Gebruikte Boten Beurs en grote zeilevenementen worden georganiseerd. De gemeente Lelystad heeft hier gekozen voor Systeem Atlantic, speciaal vanwege de functionaliteit en de mogelijkheid om eenvoudig en snel de permanente drijvende steigers uit te breiden met extra steigers ten behoeve van evenementen.

De gemeente Den Haag en de gebruiker van de drijvende steigers, het Havenbedrijf, hebben gekozen voor Systeem Interfloat, dit robuuste, geheel betonnen steigersysteem voldoet aan alle kwalitatieve eisen welke aan een Zeejachthaven worden gesteld. Het Havenbedrijf heeft mede op basis van haar 8 jaar lange ervaring met de Interfloats van Inter Boat Marinas de keuze gemaakt voor dit product.

Bij beide havens wordt het totale project door Inter Boat Marinas uitgevoerd, te weten drijvende steigers, toegangsbruggen, heiwerken en technische voorzieningen op de steigers. 

Het verwerven van deze projecten, hetgeen op basis van een openbare aanbesteding is gebeurd, geeft aan dat een technisch voortreffelijk product, samen met een turn key uitvoering, bij Inter Boat Marinas leidt tot kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. 

De uitvoering van de beide projecten zal spoedig aanvangen en de ingebruikname van beide nieuwe jachthavens zal binnen enkele maanden zijn. 

Voor nadere informatie over bovenstaande projecten of onze producten kunt u ons bereiken op telefoonnummer 078-677.70.00 of bezoek onze website: www.interboatmarinas.nl.