uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Inter Boat Marinas plaatst nieuwe steigers in de Bevertalsperre - Hückeswagen

Inter Boat Marinas plaatst nieuwe steigers in de Bevertalsperre - Hückeswagen

In de Bevertalsperre, een prachtig recreatiegebied gelegen ten oosten van Düsseldorf kan op diverse manieren de watersport beoefend worden. Zo behoren zwemmen, zeilen, roeien, duiken, kanoën, waterfietsen en vissen tot de mogelijkheden. Met zoveel watersportmogelijkheden is er uiteraard behoefte aan drijvende steigers, welke het water toegankelijk maken!

De Bevertalsperre had de beschikking over 13 steigers welke aan vervanging toe waren. Inter Boat Marinas kreeg van Interessengemeinschaft Bevertalsperre e. V. de opdracht om nieuwe steigers te plaatsen. Ondertussen zijn er met onze drijvende steigers van het systeem Atlantic  200 ligplaatsen gecreëerd. Er zijn door Inter Boat Marinas zowel hoofdsteigers, vingerpieren als toegangsbruggen geplaatst. De drijvende steigers zijn verankerd door middel van verstelbare staalkabels, welke het grote waterstandverschil opvangen. De drijvende steigers hebben een hardhouten dekbekleding.

Interessengemeinschaft Bevertalsperre e. V. is uitermate tevreden met de nieuwe steigers! Zij hopen een flink aantal nieuwe watersporters te mogen verwelkomen. Ook de WDR besteedde aandacht aan de plaatsing van de nieuwe steigers!