uk flag de flag

Een gebruiksvriendelijke steiger geeft een impuls aan watersport & recreatie.

uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Watersport & Recreatie

Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Systeem Olympia Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Systeem Olympia Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Systeem Olympia Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Connect-A-Dock Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Connect-A-Dock

Recreatiesteigers in aluminium, kunststof & beton

Onze recreatiesteigers zijn uitermate geschikt voor de diverse watersporten, als afmeersteiger voor een sloep of bijvoorbeeld als drijvend (privé) terras!

Systeem Olympia

Systeem Olympia is een speciaal door Inter Boat Marinas ontwikkelde drijvende roeisteiger die optimaal afgestemd is op de (professionele) roeisport. De drijvende roeisteiger heeft een speciaal laag vrijboord, een hoog drijfvermogen, een rond afgewerkte zijkant en dekmateriaal wat vriendelijk is voor de roeiriemen! De constructie van de steiger is van aluminium en er wordt gebruik gemaakt van polyethyleen drijvers. Er zijn diverse dekmaterialen mogelijk zoals hardhout en Titan Deck (kunststof). In de Eendragtspolder te Rotterdam is Systeem Olympia toegepast voor de bouw van een internationale wedstrijdroeibaan: de Willem-Alexander Baan. Systeem Olympia is perfect toepasbaar als roei- & kanosteiger maar eveneens als vissteiger of drijvend privéterras, de mogelijkheden zijn legio!

- Modern ontwerp
- Duurzaam
- Onderhoudsvrij
- Hoog drijfvermogen
- Vrijboord vanaf 15 cm
- Rond afgewerkte zijkant
- Geïntegreerde PVC fender
- Voldoet aan de internationale normen van de wereldroeibond, de FISA

Systeem Connect-A-Dock

Onze recreatiesteigers in kunststof hebben een fraaie afwerking en zijn leverbaar met een speciaal hoog en laag vrijboord, zeer geschikt voor zelfmontage, gemakkelijk te transporteren, vrijwel onderhoudsvrij, ijsbestendig en uit voorraad leverbaar. De steigers kennen een grote stabiliteit, mede door de wijze waarop de verschillende elementen geïntegreerd aan elkaar gekoppeld worden, waardoor de steiger één geheel vormt.

- Keuze in vrijboord van ca. 20 of 43 cm
- Vriendelijk en veilig hoogwaardig kunststof
- Direct uit voorraad leverbaar en gemakkelijk op locatie te brengen
- Eenvoudig zelf te monteren
- Flexibel in vormgeving en afmeting
- Uitgebreid eigen assortiment accessoires