Systeem Connect-A-Dock

Met dit kunststof modulaire steigersysteem kan eindeloos gecombineerd worden en het is bovendien eenvoudig zelf te monteren. Connect-A-Dock is geschikt voor de zwem-, roei- en kanosport. Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden voor drijvende (privé)steigers en (zwem)platformen. Systeem Connect-A-Dock is geschikt voor redelijk beschutte locaties en een maximale golfhoogte van 30 cm.

In het steigersysteem Connect-A-Dock zijn twee series opgenomen:

  • de 1000 serie waarmee steigers en platformen samengesteld kunnen worden met een vrijboordhoogte van 20 cm. Dit drijvende doksysteem is het meest geschikt voor kleinere wateren of baaien die worden beschermd tegen grote golven. De 1000 serie biedt ideale mogelijkheden voor platformen of steigers voor zwemmen, vissen of varen. Het lage profiel biedt bovendien ook een uitstekende overgang voor boten, kajaks en kano’s.
  • de 2000 serie, waarmee steigers en platformen samengesteld kunnen worden met een vrijboordhoogte van 43 cm. Dit hogere drijvende doksysteem is het zeer geschikt voor het aanmeren van boten zoals o.a. zeilboten en catamarans.

Beide series bieden elementen van verschillende formaten. De milieuvriendelijke polyethyleen elementen zijn voorzien van een antisliplaag en zijn bestand tegen UV-stralen, zout water en zeer warme en koude temperaturen.

Systeem Connect-A-Dock kent een uitgebreid assortiment accessoires. Daarnaast behoren Connect-A-Ports en YAKports tot de mogelijkheden. Het aanmeren, in- en uitstappen van de jetski kajak of .. wordt met deze ports super eenvoudig.

Meer informatie over de vele mogelijkheden vindt u op de website van Connect-A-Dock en in de brochure.