Wij maken recreëren, wonen en werken aan en op het water optimaal mogelijk. En dat doen wij door uw (aan)vraag te koppelen aan een van onze drijvende steigersystemen, die wij vervolgens fabriceren en installeren met onze vakmensen.

Ons team bestaat uit professionals met ruime ervaring in hun vakgebied. Van administratief medewerker tot directeur, van houtbewerker tot projectleider; iedereen draagt zijn of haar steentje bij om gezamenlijk uw wensen te realiseren.

Onze werkwijze

Analyse

Naar aanleiding van uw (aan)vraag en wensen analyseren we de huidige situatie en de locatie waarvoor een oplossing gevraagd wordt. Dit doen we door middel van het analyseren van ontvangen tekeningen, foto’s en overige aanvullende informatie. Indien nodig bekijken wij de situatie op locatie en voeren metingen uit.

De oplossing

Op basis van alle informatie koppelen we het beste drijvende steigersysteem aan de oplossing. Vanzelfsprekend worden uw wensen hierin meegenomen.

Voorbereiding

Als u de gewenste oplossing heeft goedgekeurd wordt de realisatie in overleg gepland. De drijvende steigersystemen worden in onze werkplaats zo compleet mogelijk gefabriceerd zodat het werk op locatie snel en met zo min mogelijk overlast wordt gerealiseerd. In deze fase is onze uitvoerder uw aanspreekpunt.

Realisatie

Tijdens installatie door onze vakmensen is onze projectleider het aanspreekpunt. Hij zal het resultaat na een gezamenlijke laatste controle aan u opleveren.