Systeem Olympia is door Inter Boat Marinas speciaal ontwikkeld voor de (professionele) roeisport. Het systeem is optimaal afgestemd op gebruik door roeiers en kanoërs. Daarnaast is dit systeem ook goed toepasbaar als bijvoorbeeld vissteiger of drijvend terras.

De steiger heeft een speciaal laag vrijboord van 15 cm, een hoog drijfvermogen, een rond afgewerkte zijkant en dekmateriaal dat vriendelijk is voor de roeiriemen. De constructie van de steiger is van zeewaterbestendig aluminium en er wordt gebruik gemaakt van polyethyleen drijvers. Standaard is het dek uitgerust met Titan dekdelen. Andere dekmaterialen, zoals hardhout of houtcomposiet, zijn ook mogelijk.

Systeem Olympia is standaard leverbaar in lengte van 10 of 12 meter met breedtes van 1,93 m, 2,23 m, 2,53 m, 2,85 m en 3,15 m. Daarnaast is maatwerk mogelijk.

Roeibak

Binnen ons systeem Olympia bieden wij op maat gemaakte roeibakken, geschikt voor zowel scullen als boordroeien. Daarbij is er keuze uit een enkele en dubbele roeibak. De bak is voorzien van een uitneembare roeikbakinrichting en kan bovendien volledig worden afgesloten als deze niet in gebruik is. Hierdoor is het hele oppervlak goed bruikbaar en kan het roeivlot optimaal worden gebruikt als aankomst- en vertrekpunt. Daarnaast kan het vlot moeiteloos aan elk bestaand systeem worden gekoppeld. Het vrijboord van het roeivlot is gelijk aan de standaard voor systeem Olympia: 15 cm.

Het productblad van systeem Olympia inclusief de roeibak vindt u hier.
Produktblatt System Olympia.
Productsheet System Olympia.