uk flag de flag
uk flag de flag
Uw Project
Ons Product

Gebruikt materiaal

Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Gebruikt materiaal Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers Inter Boat Marinas - jachthavenbouw & drijvende steigers - Gebruikt materiaal

NIEUW BESCHIKBAAR GEBRUIKTE STEIGERS 
KUNSTSTOF DEK - HOOG DRIJFVERMOGEN

In verband met het vernieuwen van de jachthaven van een van onze opdrachtgevers komen er in januari 2021 gebruikte steigers beschikbaar. De steigers zijn 2 meter breed, hebben een kunststof dek en zijn voorzien van betonnen drijvers. Mail ons - geheel vrijblijvend - voor meer informatie.

HUURSTEIGERS

Inter Boat Marinas beschikt over een ruime hoeveelheid volwaardige jachthavensteigers voor tijdelijke projecten. De elementen, van het systeem Atlantic, hebben een afmeting van 6x2 meter. Ze kunnen nog sneller geïnstalleerd worden dan de standaard steigers van dit systeem en zijn voorzien van zwarte polyethyleen drijvers. We kunnen door het bijplaatsen van extra drijvers, hogere of lagere drijvers het drijfvermogen en vrijboord aanpassen. Ook kunnen de elementen zo geschakeld worden zodat er platforms gemaakt kunnen worden van grote afmetingen. Informeer naar de mogelijkheden. In veel gevallen zijn er ook snelle oplossingen voor de verankering, bijvoorbeeld met lijnen aan ankers op de waterbodem.

GEBRUIKTE HARDHOUTEN STEIGERS

Inter Boat Marinas levert 7 verschillende drijvende steigersystemen die bekend staan om hun sterkte en duurzaamheid. Uit de diverse projecten komen wel eens goede gebruikte materialen vrij. De gebruikte steigers zijn technisch in zeer goede staat. Alle steigers zijn geheel schoongemaakt en waar nodig zijn reparaties uitgevoerd. Koppelbouten en rubbers zijn nieuw. Bijpassende paalbeugels, bolders en afmeerringen zijn beschikbaar, ook kunnen wij transport en installatie voor u verzorgen.


Huidige aanbod gebruikte steigers, afmetingen en prijzen steigers:

  • 1 x Hoofdsteiger   6,60 x 2,00 m¹ - vrijboord 360 mm
  • 3 x Hoofdsteiger   7,00 x 1,55 m¹ - vrijboord 450 mm 
  • 1 x Hoofdsteiger   7,00 x 1,70 m¹ - vrijboord 450 mm
  • 2 x Hoofdsteiger   7,00 x 1,90 m¹ - vrijboord 360 mm
  • 1 x Hoofdsteiger   7,00 x 2,00 m¹ - vrijboord 360 mm

Zolang de voorraad strekt.
Prijsindicatie exclusief BTW en af werk Puttershoek voor gebruikte hardhouten hoofdsteigers:  € 135,-/m1 -  € 165,-/m1